

Andersson SSV 1.0 sous vide / slow cooker 5,5 liters kapacitet.
Äntligen har alla möjligheten att tillaga vakuumförpackad mat med Andersson SSV 1.0. Få ett perfekt resultat varje gång genom att lägga i vakuumförpackad mat direkt i maskinen, eller använd slow cooking-möjligheten. Temperaturen gör att man får väldigt mört kött, men man kan även tillaga grönsaker och fisk.
Med Sous Vide metoden ställer man in temperaturen för att inte under-/överkoka maten. Tillagningen leder även till att maten behåller smaken extremt bra då allt tillagas vakuumförpackat. Inom restaurangbranschen är vakuumförpackad tilllagning ett väldigt vanligt sätt att tillaga framförallt kött på. Nu är det även din tur att uppnå perfekt tillagad mat!
Slow cooking
Lägg det du vill ha till middag på morgonen och när du kommer hem från jobbet är maten redo att serveras. Slow cookern har även en varmhållningsfunktion ifall du skulle bli något sen.
Under dagen tillagas maten vid låg temperatur, vilket gör att köttet blir fantastiskt mört. Slow cooker har en teknik som gör att värmen omsluter maten vilket ger en mycket varsam tillagning samt att de naturliga safterna och näringsämnena blir kvar i grytan.
Andersson SSV 1.0 sous vide / slow cooker 5,5 liters kapacitet.